DR. PÁSZTHORY ERZSÉBET gasztroenterológus, háziorvos, belgyógyász szakorvos

Bemutatkozás

Belgyógyász, gasztroenterológus és háziorvos szakorvos vagyok.

A több évtizedes gyakorlat során meggyőződésemmé vált, hogy eredményes gyógyítás csak holisztikus szemlélettel lehetséges.

Minden embernek egyedi személyisége, élete van, és a cél elsősorban a páciens életminőségének javítása, melynek csak egy része a tünetek megszüntetése.  

Az úgynevezett "funkcionális" vagy "pszichoszomatikus" kórképek gyógyításában, mikor érdemi szervi elváltozás nem mutatható ki a panaszok hátterében, kiemelt jelentőségű a betegek lelkiállapotának, életmódjának megismerése. 

A reflux-betegség, irritabilis bél-szindróma és diszpepszia is ebbe a csoportba tartozik. Sikeres gyógyításuk titka a személyre szabott kezelés, melyet a betegekkel közösen gondolkodva lehet kialakítani.

Gasztroenterológusként ebben szeretnék segíteni. Hiszem, hogy az esetleg szükséges gyógyszeres kezelés mellett a panaszok hátterének felderítése, megfelelő életmód és étrend kialakítása akár hosszú hónapok óta fennálló panaszok megszűnését is eredményezheti. 


Munkahelyeim:

Háziorvoslás

Rét Utcai Egészségház - alapellátás, szűrővizsgálatok, gondozás és felvilágosítás, család-segítés.

Rendelési idő:
  • H-SZ: 8-12
  • K-CS: 16-20
  • P: változó

Elérhetőség:

  • Cím: 1022 Budapest, Rét utca 3.
  • Telefonszám:+36 1 201 22 36
  • Mobil: +36 30 989 72 69

Gasztroenterológia

Professional Orvosi Kft - funkcionális gasztroenterológiai rendelés, vizsgálati terv és személyre szabott terápia kialakítása. Gondozás.

  Részletes információ: https://professionalrendelo.hu/